Yhteisö

Yhteisö

JÄSENEKSI


Voit liittyä Äänellä Itkijät ry:n jäseneksi lähettämällä postia osoitteeseen info@itkuvirsi.net

tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen tämän sivun alaosassa. Saat vahvistussähköpostin jäseneksi liittymisestä. 
Jäsenmaksut 2019: 


Jäsenmaksu 30€
Opiskelijoille ja työttömille 20€


Äänellä itkijöiden tili: FI27 5800 1320 1000 83

Viesti: Jäsenmaksu 2019


Äänellä Itkijät kuuluu Karjalan Liittoon. Karjalan Liiton jäsenmaksu on yhdistyksen jäseneltä 20€ / vuosi ja se maksetaan kerran vuodessa ja vain yhden seuran jäsenmaksun yhteydessä. Jos olet Äänellä Itkijät ry:n lisäksi Karjalan Liiton jonkun toisen yhdistyksen jäsen niin voit vähentää toisen yhdistyksen jäsenmaksusta liittomaksun 20 euroa. Ilmoitathan meille toiseen Karjalan Liiton jäsenyhdistykseen kuulumisesta, jotta jäsenmaksua ei vahingossa peritä liikaa.
KANNATUSJÄSENYYS:


Kannattavaksi jäseneksi voidaan ottaa henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea Äänellä Itkijät ry:n tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenet maksavat vapaaehtoisen summan kalenterivuosittain. Kannatusjäsenet eivät ole yhdistyksen varsinaisia jäseniä eivätkä siten kuulu Karjalan Liittoon. Voit liittyä kannatusjäseneksi lähettämällä postia osoitteeseen info@itkuvirsi.net tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen sivun alaosassa. 


HALLITUS 2019

 

Uuden hallituksen esittely tulossa!


ITKUOHJAAJAT

Emilia Kallonen
Talvikki Paakkanen


PIRKKO FIHLMAN, Helsinki


pirkko.fihlman@saunalahti.fi, 0400-212971


Synt. 1937 Sortavalassa, evakkona Helsinkiin 1940, sotalapsena Ruotsissa 1942–45.
Koulutus: sosionomi, Yht.Kun.Korkeakoulu 1957–60, päiväkodin johtaja 1976–95 Helsingin kaupungilla, työnohjaajakoulutus 1988–89, CIF stipendiaattina 1961 nuoriso-sosiaalityö.
Vuosina 1974–76 sokeitten tyttöjen opettajana Helen Keller Centerissä, Jerusalemissa.
Kielitaito: ruotsi ja englanti.


Olen perinyt itkutaitoni äitini suvun naisilta, jotka asuivat Impilahden Ruokojärven kylässä. Ensimmäisen itkuni tein mieheni kirjoittamaan näytelmään 1997. Aloitin 1998 itkukurssikoulutuksen ja mieheni tukemana perustettiin 2001 Äänellä Itkijät ry. jonka
puheenjohtajana toimin 2001-2016. Nykyisin olen kunniapuheenjohtaja. Olen ohjannut kursseja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Espanjassa sekä esiintynyt itkijänä USA:ssa, Kanadassa ja Ranskassa. Olen tehnyt itkuja elämän eri vaiheista syntymästä kuolemaan. Korostan opetuksessani että itkukurssin tavoitteena on henkilökohtaisen ja omakohtaisen itkun hoitavan merkityksen kokeminen.

EMILIA KALLONEN, Joensuu 

 

Äänellä itkijä, musiikkipedagogi AMK


emilia@itkuvirsi.net

 

Työskentelen äänellä itkijänä Pohjois-Karjalan alueella esiintyen, luennoiden ja ohjaten

itkuvirsikursseja säännöllisesti Joensuussa ja Valamon luostarin opistossa Heinävedellä. Tulen mielelläni erilaisiin tilaisuuksiin esiintymään ja/tai luennoimaan. Itkuvirsiperinteessä minua kiehtoo sen ikiaikainen sukupolvia yhdistävä ja viisas, ihmisen elämisen tasoja lävistävä rikas kieli sekä rituaalimuoto. Tässä ajassa minua kiinnostaa äänellä itkun mahdollisuudet hoitavana ja tunnekenttää rakentavana ilmaisuna. 

TALVIKKI PAAKKANEN, Strömforsin ruukki Loviisa


Äänellä itkijä, yhteisöpedagogi AMK, eräopas, nuorisonohjaaja


itkunsyli@gmail.com


Ohjaan suomeksi ja englanniksi äänellä itkemisen kursseja ja -työpajoja sekä yhteisöllisiä itkuja siellä minne kutsutaan. Pidän myös itkuaiheisia luentoja ja annan henkilökohtaista itkuohjausta. Yhteisöpedagogina ohjaan erityisen mielelläni itkuja kaikenlaisissa yhteisöissä ja ryhmissä. Itkemispaikkoina minua kiehtovat eritoten metsät ja vedet.


Äänellä itkeminen on minulle elämänvoiman kanava, jonka läpi mentyään tunteiden on mahdollista muuttua ja alkaa virrata voimallisemmin. Parhaimmillaan itkut voivat hoitaa tämän ajan ihmistä, hänen yhteisöjensä elinpiiriä sekä sukupolvien ketjua.

Lisää ohjaajien tietoja tulossa!

Yhteydenottolomake