Yhteisö

Yhteisö

JÄSENEKSI


Voit liittyä Äänellä Itkijät ry:n jäseneksi lähettämällä postia osoitteeseen info@itkuvirsi.net

tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen tämän sivun alaosassa. Saat vahvistussähköpostin jäseneksi liittymisestä. 
Jäsenmaksut 2019: 


Jäsenmaksu 30€
Opiskelijoille ja työttömille 20€


Äänellä itkijöiden tili: FI27 5800 1320 1000 83

Viesti: Jäsenmaksu 2019


Äänellä Itkijät kuuluu Karjalan Liittoon. Karjalan Liiton jäsenmaksu on yhdistyksen jäseneltä 20€ / vuosi ja se maksetaan kerran vuodessa ja vain yhden seuran jäsenmaksun yhteydessä. Jos olet Äänellä Itkijät ry:n lisäksi Karjalan Liiton jonkun toisen yhdistyksen jäsen niin voit vähentää toisen yhdistyksen jäsenmaksusta liittomaksun 20 euroa. Ilmoitathan meille toiseen Karjalan Liiton jäsenyhdistykseen kuulumisesta, jotta jäsenmaksua ei vahingossa peritä liikaa.
KANNATUSJÄSENYYS:


Kannattavaksi jäseneksi voidaan ottaa henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea Äänellä Itkijät ry:n tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenet maksavat vapaaehtoisen summan kalenterivuosittain. Kannatusjäsenet eivät ole yhdistyksen varsinaisia jäseniä eivätkä siten kuulu Karjalan Liittoon. Voit liittyä kannatusjäseneksi lähettämällä postia osoitteeseen info@itkuvirsi.net tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen sivun alaosassa. 


HALLITUS 2019

 

Uuden hallituksen esittely tulossa!


ITKUOHJAAJAT

Emilia Kallonen
Talvikki Paakkanen

EMILIA KALLONEN, Joensuu 

 

Äänellä itkijä, Musiikkipedagogi AMK


emilia@itkuvirsi.net

 

Työskentelen äänellä itkijänä Pohjois-Karjalan alueella esiintyen, luennoiden ja ohjaten

itkuvirsikursseja säännöllisesti Joensuussa ja Valamon luostarin opistossa Heinävedellä. Tulen mielelläni erilaisiin tilaisuuksiin esiintymään ja/tai luennoimaan. Itkuvirsiperinteessä minua kiehtoo sen ikiaikainen sukupolvia yhdistävä ja viisas, ihmisen elämisen tasoja lävistävä rikas kieli sekä rituaalimuoto. Tässä ajassa minua kiinnostaa äänellä itkun mahdollisuudet hoitavana ja tunnekenttää rakentavana ilmaisuna. 
TALVIKKI PAAKKANEN, Loviisa Strömforsin ruukki


Äänellä itkijä, yhteisöpedagogi AMK, erä- ja luonto-opas, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja


itkunsyli@gmail.com


Ohjaan suomeksi ja englanniksi itkukursseja ja -työpajoja ympäri Suomea. Pidän myös erilaisia luentoja itkuista. Yhteisöpedagogina ohjaan erityisen mielelläni itkuja erilaisissa yhteisöissä ja ryhmissä sekä saatan ihmisiä yhteen yhteisöllisiin itkuihin. Annan myös henkilökohtaista itkuohjausta. Itkemispaikkana minua kiehtovat eritoten metsät ja vedet. Myös paikkojen itkut kutsuvat minua.


Äänellä itkemisessä minua kiinnostaa tällä hetkellä erityisesti vanhojen rituaalien uudelleen käyttöönotto kuten hautajaisitkut ja edesmenneiden muistelu. Parhaimmillaan itkut voivat hoitaa tämän ajan ihmistä, hänen yhteisöjensä elinpiiriä sekä sukupolvien ketjua. 

Lisää ohjaajien tietoja tulossa! 

Yhteydenottolomake